Inloggen    Registreren
0 onderdelen

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Bij rosherunschoenennl.com, uw privacy is onze prioriteit.

We zullen niet verkopen, delen, verhandelen of verhuren al uw persoonlijke gegevens, behalve samen met uw toestemming of zoals beschreven in dit online privacybeleid.

We maken gebruik van diverse veiligheidsmaatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gezin informatie te bewaken.

U de waarde van uw privacy. En dat we dat respecteren. Terwijl u winkelt met rosherunschoenennl.com, moeten we enkele details over je verzamelen om zeker winkelen gemakkelijker te maken voor u - en voor mensen. Wij geloven dat je hebt een te begrijpen hoe we die informatie en de manier waarop we ervoor zorgen dat het blijft veilig te gebruiken. Dus we hebben waarschijnlijk de meest gestelde vragen hieronder beantwoord.

Welke informatie kan verzamelen wij?

Wanneer u bestellen van uw website, moeten we informatie bijvoorbeeld weet dat uw bedrijfsnaam, e-mailadres, factuuradres en spreek tot nummer, en de bank kaartnummer daarom kunnen wij verwerken en uw bestelling te vullen en contact met u op als we eenmaal questions.You kunnen ook een merchant account rond door het geven van soortgelijke informatie. Of anders kunt u voorkeuren voor bijvoorbeeld producten die u kunt overwegen. Hoe dan ook, zullen we gebruik maken van de informatie die uw boodschappen efficiënter te maken en serveer je interests.When u onze website bezoekt, verzamelen wij automatisch clickstream informatie zoals het adres van de website die je vandaan komt voordat het bezoeken van onze website, die pagina's die u bezoekt op onze website, welke browser u bekend bent met uitzicht op onze site en een zoekwoord zinnen die u kunt op onze website zijn binnengekomen. Dit bericht is anoniem - wat betekent dat we kunnen je niet persoonlijk te identificeren - tenzij je jezelf te identificeren, bijvoorbeeld door het maken van een aankoop of door het creëren van een handelaar account.Occasionally, kunnen we onderzoeken, lopen wedstrijden of andere promoties te voeren. Als u ervoor kiest om een ​​deel van een van onze enquêtes of prijsvragen zijn, zullen we waarschijnlijk vragen een aantal persoonlijke gegevens zoals het koopgedrag, e-mailadres, samen met andere informatie, zodat we de promotie kan draaien en aan te melden winners.When u ons toestuurt een verzoek, zoals de klantendienst of vraag carrièremogelijkheden of deelnemen in een Investor Relations presentatie, kunnen we u vragen om jezelf te identificeren op naam of e-mail adres, zodat je weer een antwoord kan geven, indien van toepassing.

Hoe zullen we gebruik maken van de informatie?

Wanneer u een bestelling op onze website, maken we gebruik van uw gegevens te verwerken en uw bestelling te vullen. We zouden terug te geven een e-mail te bevestigen om u op de hoogte van uw bestelling. We kunnen ook contact met u opnemen per post, e-mail of telefoon als we vragen hebben met betrekking tot uw order.Whenever u bestelt, maak een account aan, het ontwikkelen van een enquête of deelnemen aan een toernooi of promotie op onze website, gebruiken we de informatie aan e-mail of per post persoonlijk te sturen voor u over onze producten, diensten of enig andere wedstrijden en promoties die voor u interessant zijn, als je niet aan te geven die u niet nodig om een ​​dergelijke mail.We ontvangt u zou kunnen ook gebruik maken van de gegevens naar jouw winkelervaring te verbeteren door gebruik te maken van uw product interesses, winkelen patronen en de aankoop van informatie aan aan andere producten, diensten of promoties die mensen geloven kan uw behoeften inclusief degenen die met behulp van hun bedrijf bedrijven aan te passen. Wij kunnen u ook op de hoogte van de veranderingen voor de website.We houden met de informatie die u ons gewoon te bieden, samen met een record uit de aankopen, in een database. Om zo goed mogelijk van dienst u, kunnen we deze gegevens met de gegevens die openbaar beschikbare en gegevens die mensen te verzamelen in onze eigen winkels, combineren onze marketing events, of te ontvangen van andere partners en / of betrouwbare bronnen waarvan het beleid aan de Direct Marketing Association privacy normen. ook kunnen we, van tijd tot tijd, controleer uw gegevens en informatie van één andere klanten om ons te helpen het analyseren van trends, koopgedrag en voorkeuren, en demografie.

Registratie-informatie, voorkeuren, en E-mail

Om de informatie die u heeft opgegeven tijdens de registratie wijzigen of te verwijderen, log dan in het verbeteren van uw profile.To uitschrijven van een e-mail, dan kunt u de instructies in een e-mail die u krijgt. U kunt ons ook een verzoek per e-mail. Zorg ervoor dat u uw voor- en achternaam en rekening e-mail adres te vermelden in uw aanvraag.

Toestemming

Door gebruik te maken van onze website, bent u akkoord om ons op te halen en repeteren uw computergegevens zodra we in deze Privacy & Veiligheid beschrijven. Als we ons beleid veranderen, zullen we alle wijzigingen online te plaatsen, zodat je voortdurend zal worden geïnformeerd door de informatie die wij verzamelen, de manier waarop we zet het te gebruiken en onder welke omstandigheden we deze vrijgeven.