Inloggen    Registreren
0 onderdelen

Verzenden & retouren

Verzenden

 

1.International scheepvaart wordt verzorgd door Air INTERNATIONAL EMS Express Company, binnen 1 week tijd leveren meestal. Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website. Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS express vooral in de detailhandel, whille voor groothandel, Klik op "contatct ons" voor meer informatie.

 

2. Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS uitdrukt voor de lange termijn, de scheepvaart orde en het leveren van juiste deur naar door.Please zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden gekomen.

 

3.Alle de pakketten zal worden gemaild binnen een andere doos !! Na het plaatsen van orde, pls bevestigen alle informatie Especial uw e-mail, adres, telefoonnummer en uw volledige naam, dan kunnen we de producten verzenden naar u direct en fast. Tracking nummer wordt op de hoogte via e-mail, Vergeet niet om uw e-mail controleren!

 

TERUGSTUURBELEID

 

1. Wij zijn toegewijd aan uw volledige satisfaction.All artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren afleveradres voor het versturen van de items back.All items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

 

2.Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u here.We halen beloven u de juiste volgorde package.So indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee en 20% bank commission.Shipping en handling kosten worden niet terugbetaald.

 

3. Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

 

4. Alle geretourneerde goederen dienen aan het afleveradres worden verstuurd we e-mailen u nadat u onze e-mail te krijgen!

 

uitwisselingen

 

1. Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum date.Please contact met ons op met uw Order ID en onze klant beheerder zal contatc you.If u wilt items te wisselen naar een andere stijl, kunt zou hebben om je items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

 

2.You moet contact met ons voordat u de items back.All items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat i.e.not gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags attached.Worn of vuile items zullen terug aan u worden geretourneerd. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug naar you.We raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen zal zijn bescherming, aangezien wij niet verantwoordelijk voor verloren shipments.Shipping kunnen zijn en administratiekosten worden niet terugbetaald. Orde Annulering Annulering van een bestelling voor de bestelling is verzonden, zal oplopen annuleringskosten, dat is 20% van de totale bestelling amount.Order annulering moet worden aangevraagd voordat de bestelling is dispatched.Cause dat we alle bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestelling, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat het is placed.Hope yoou kan begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld .

 

Vriendelijk Notice:

 

Als u uw 10-cijferig volgnummer niet heeft ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben het gezien als spam.In dit geval, neem dan contact met ons op voor de details.